Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Alexandra. Dezvăluirea momentului. Vor cădea nume grele de la vârful statului!
Cazul Alexandra. Dezvăluirea momentului. Vor cădea nume grele de la vârful statului!

Cazul Alexandra. Dezvăluirea momentului. Vor cădea nume grele de la vârful statului!

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, a afirmat, miercuri, că procurorul care a decis deschiderea dosarului penal a aflat despre caz după ce a vizionat o emisiune la televizor

„Este o decizie unanimă a celor trei procurori:  al DIICOT Craiova, procurorul-șef de la Caracal și procurorul de caz- alături de șeful Poliției Municipale, deci bănuiesc că adjunctul șefului poliției județene, dar și a altor polițiști că au decis, de comun acord, să intre în curtea lui Gheorghe Dincă la 6 dimineața. Este o mafie a instituţiilor. Adică, au făcut un fel de adunare generală în care au spus: „noi votăm să se intre la ora 6 dimineaţa”. Asta e o prostie ca să nu fie traşi la răspundere separat. Este un raport de inspecţie, nu spun de la ce instituţie, dar nu este nici de la MAI, despre modul în care ei au decis ad-hoc să nu se intre până la ora 6. Vă pot spune un lucru absolut uluitor. Pentru presă cred că este cel mai minunat compliment, dar pentru Alexandra, pentru victime nu este. Domnul procuror de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal nu ca urmare a sesizărilor de la 112, nu ca urmare a sesizărilor presupuselor sesizări făcute de Poliţia Dobrosloveni, nu ca urmare a sesizărilor Poliţiei Caracal… Oameni buni, ţineţi-vă bine! A deschis dosarul ca urmare a vizionării de către domnul Vasilescu, procurorul de la Dolj, a unei emisiuni tv. Nu este o poveste, este din raportul oficial

Procurorul general a decis această anchetă penală. Sper ca în două săptămâni să avem un raport de la SIIJ”, a spus Cumpănaşu.

De asemenea, Cumpănaşu a mai spus că Gheorghe Dincă ar putea să fie ucis în închisoare pentru a nu divulga mai multe lucruri despre reţeaua infracţională din care face parte, a spus Cumpănaşu.

De asemenea, Cumpănaşu a mai spus că Gheorghe Dincă ar putea să fie ucis în închisoare pentru a nu divulga mai multe lucruri despre reţeaua infracţională din care face parte.