Evenimentul Zilei > Sport > Cavani părăsește PSG după șapte ani. Uruguayanul a ales La Liga
Cavani părăsește PSG după șapte ani. Uruguayanul a ales La Liga

Cavani părăsește PSG după șapte ani. Uruguayanul a ales La Liga

Presa internațională a anunțat, astăzi, că atacantul uruguayan Edinson Cavani (32 de ani) se desparte de Paris Saint-Germain.

Aflat în ultimele șase luni de contract cu gruparea pariziană, Cavani a putut să negocieze fără nicio restricție cu viitoarea sa echipă. Atacantul sud-american a ales de această dată să evolueze în primul eșalon spaniol, la Atletico Madrid, a anunțat celebrul jurnalist italian Gianluca Di Marzio. Cavanio a ales, astfel, La Liga, cu toate că a mai fost ofertat de echipa lui David Beckham, Inter Miami, şi de Internazionale Milano.

Acum, Cavani poate pleca de la PSG în două variante: în această iarnă, dacă Atletico va plăti pentru mutarea sa, ori, în vară, atunci când va fi liber de contract.

La PSG, Edinson Cavani și-a pierdut locul de titular, odată cu sosirea lui Mauro Icardi, de la Inter. În acest sezon, atacantul din Uruguay a evoluat doar în 11 partide și a bifat trei goluri. Cavani a sosit pe „Parc des Princes” în 2013, de la Napoli, în schimbul sumei de 64,5 milioane de euro. În cei șapte ani la trupa franceză a reuşit 196 de goluri şi 40 de assist-uri, în 290 de meciuri. FOTO: facebook.com/PSG