Evenimentul Zilei > Politica > Un nume greu se implică în scandalul Sorina: „Suntem în fața unui caz de criminalitate organizată”
Un nume greu se implică în scandalul Sorina: „Suntem în fața unui caz de criminalitate organizată”

Un nume greu se implică în scandalul Sorina: „Suntem în fața unui caz de criminalitate organizată”

Viorel Cataramă, președintele partidului Dreapta Liberală, intervine în cazul lui Sorina, fetița din Baia de Aramă care fost luată cu forța de către procurori de lângă familia care a crescut-o.

„Ultimele reacții în cazul copilei Sorina demonstrează că suntem în fața unui caz de criminalitate organizată!

Avem de-a face cu încălcări ale legii de catre magistrați, polițiști și funcționari ai statului român pentru protejarea rețelelor internaționale de trafic de persoane (pentru prostituție, sclavie sau prelevare de organe).

Unul sprijin elocvent vine și din partea jurnalistului ziare.com, Ciprian Apetrei care, rupt de realitatea cotidiană, aruncă cu noroi în toți cei care luptă împotriva acestor rețele, demonstrând că activitatea infracțională din tara noastră are un suport puternic și din partea (unui anumit segment) al  presei.

Îi rog pe cei interesati să studieze site-ul (www.ecler.org) Centrului European pentru Educație și Cercetare Juridică pentru a descoperi (din păcate numai o mică parte) din grozăviile acestui flagel.

Dreapta Liberala solicită Guvernului și Parlamentarului României să interzică adoptiile internaționale!

Viorel Cataramă

Președinte DL”