Evenimentul Zilei > Sport > Cătălin Moroșanu, lovitură pentru Daniel Ghiță: „Nu pot, i-aș crește cota”
Cătălin Moroșanu, lovitură pentru Daniel Ghiță: „Nu pot, i-aș crește cota”

Cătălin Moroșanu, lovitură pentru Daniel Ghiță: „Nu pot, i-aș crește cota”

Daniel Ghiță a lansat atacuri dure la adresa lui Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi și Raul Cătinaș, luptători cu care „Samuraiul" s-a arătat dispus să urce în ring oricând împotriva lor. „Moartea din Carpați", ținta favorită a lui Ghiță, a refuzat oficial provocarea. 

Lipsa de respect a lui Daniel Ghiță este motivul pentru care lupta cu Cătălin Moroșanu nu va avea loc. Mai mult, „Moartea din Carpați” crede că i-ar da mult prea multă importanță lui Ghiță dacă ar accepta provocarea, având în vedere activitatea în plan sportiv extrem de scăzută a fostului candidat la primărie, la alegerile din 2016.

„Au mai fost discuții pe seama luptei cu Daniel Ghiță… Peste tot unde mă duc, lumea mă întreabă când mă bat cu Daniel Ghiță. Nu cred că o să mă lupt vreodată cu el. La fel cum se comportă, cum se vorbește, cum dă în toți sportivii… Nu pot, nu pot! N-a fost fair-play față de noi. Dacă aș face un meci cu el, i-aș ridica valoarea. Fără lipsă de modestie, dar cred că i-aș ridica valoarea!”, a declarat Moroșanu pentru PRO TV.

Cătălin Moroșanu revine în 2020

Deși a anunțat în repetate rânduri că se va retrage, Cătălin Moroșanu nu poate sta departe de ring. Sportivul în vârstă de 39 de ani va reveni în 2020 și promite o confruntare pe cinste, cu un sportiv străin.

„Așteptați-vă la o luptă în 2020. Nu vă spun unde, dar să vă așteptați! Cu cine… Nu va fi român, vă spun sigur, să nu creadă lumea că mă lupt cu un român. Dar va fi o luptă interesantă, în ianuarie, februarie o să știm cu cine mă lupt”, a precizat luptătorul pentru sursa citată.