Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu, mărturisire cutremurătoare de pe patul de spital. „Sunt atât de singur”
Cătălin Botezatu, mărturisire cutremurătoare de pe patul de spital. „Sunt atât de singur”

Cătălin Botezatu, mărturisire cutremurătoare de pe patul de spital. „Sunt atât de singur”

După ce a suferit o operaţie foarte grea, designerul Cătălin Botezatu se află la un spital privat din Turcia, unde medicii fac eforturi deosebite pentru recuperarea lui.

„Când nu muncesc, sunt singur și melancolic. Nu sunt fericit. Nu dă fericirea afară din mine, chiar dacă am aproape tot ce vreau. Mi-aș dori să fiu ca alții care n-au nimic, dar sunt fericiți. Încerc să-mi ocup timpul ca să nu mă gândesc că sunt atât de singur”, a spus Cătălin Botezatu.

Designerul nu mai crede nici în iubirea ca soluție salvatoare.

„Notorietatea nu-mi mai dă voie. Sunt realist. Am destulă maturitate încât să-mi dau seama că sunt un trofeu. Dacă mâine aș ieși în stradă și aș merge cu tramvaiul fără ca lumea să mă cunoască, să fiu un oarecare și să fiu îmbrăcat modest, nu m-ar iubi lumea pentru că sunt un bărbat oarecare. Sunt realist. Niciodată n-am visat cai verzi pe pereți”.

Cătălin Botezatu a descoperit după o banală operaţie de apendicită că ar avea cancer. Medicii de la Istanbul i-au înlăturat tumora de la colon şi l-au supus unui tratament chimioterspeutic hipertermic, o procedură prin care se încearcă diminuarea riscului de răspândire în organism, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: