Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație! „Va fi o intervenție foarte grea”
Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație! „Va fi o intervenție foarte grea”

Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație! „Va fi o intervenție foarte grea”

Cătălin Botezatu a suferit mai multe operații dificile în anul 2019 și a fost la un pas să moară. Creatorul de modă a fost operat pe colon, pentru a i se extirpa o tumoră canceroasă.

Noul An nu vine cu vești tocmai bune pentru celebrul designer. Acesta începe 2020 cu o nouă intervenție și se pare că va fi una foarte grea, rar praticată atât în România, cât și în lume.

Cătălin Botezatu a mărturisit că nu a scăpat încă de vizitele la spital. În următoarele zile, urmează să fie supus la încă două intervenții chirurgicale: una de rutină, dar și una care se anunță a fi foarte dificilă.

„Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat Cătălin Botezatu, la „Agenția VIP”.

„M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”, informează Spy News.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: