Evenimentul Zilei > Actualitate > CÂT mai e chiria pentru un birou: un euro/lună/mp
CÂT mai e chiria pentru un birou: un euro/lună/mp

CÂT mai e chiria pentru un birou: un euro/lună/mp

Proprietarii cer pentru închirierea spaţiilor de birouri aflate în vile sau pentru cele de clasă B sau C şi un euro/lună/mp.

Chiriile pot ajunge la peste 20 de euro/lună/mp, se arată într-o analiză a unui site de specialitate, remisă, joi, Agerpres

În Capitală, valorile finale de listare pentru ofertele ieşite din piaţă pornesc de la mai puţin de 3 euro/mp/lună (în zona Pipera) şi se apropie de 18 euro/mp/lună (Floreasca). 

În Timişoara, pentru mai multe birouri amenajate în mod independent într-o clădire din zona Bălcescu, preţul cerut s-a situat la un euro/mp/lună. La polul opus, cea mai scumpă proprietate inclusă pe lista proprietăţilor închiriate de pe Spatiicomerciale.ro este una amplasată ultracentral, într-o clădire istorică din Piaţa Unirii (Casa Savoya), care a ajuns la 25 euro/mp/lună. 

În Braşov, tarifele birourilor închiriate de pe portal pornesc de la 2,3 euro/mp/lună, în zona Blumana. Pe de altă parte, în zona Centrul Civic, un spaţiu de birouri a fost listat la 20 euro/mp/lună. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: