Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât de chinuită a fost Monica Gabor alături de Mr. Pink. De ce s-a ajuns la ruptură. Detalii incredibile
Cât de chinuită a fost Monica Gabor alături de Mr. Pink. De ce s-a ajuns la ruptură. Detalii incredibile

Cât de chinuită a fost Monica Gabor alături de Mr. Pink. De ce s-a ajuns la ruptură. Detalii incredibile

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor părea să își fi găsit fericirea alături de misteriosul Mr. Pink. Însă legea compensației nu prea a funcționat. Căsnicia Monicăi a fost o punte a suspinelor la propriu.

Rekația cu iubitul chinez al Monicăi Gabor.a fost în realitate marcată de foarte multe compromisuri și interdicții.

Iubitul chinez o controla la sânge

Chiar dacă stârnea invidii pentru traiul de lux în SUA, viața fostei doamne Columbeanunu a fost un vis. Monicăi i-a plăcut mereu să fie în centrul atenției și să se bucure de libertate, însă iubitul chinez i-a cam pus bețe în roate, în cei 10 ani de relație. O persoană apropiată divei a dezvăluit, potrivit playtech.ro, că decizia despărțiri i-ar fi aparținut de fapt lui Mr. Pink, dar ea ar fi fost cea care ar fi grăbit separarea.

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a spus o persoană din cercul de prieteni al Monicăi, citată de sursa de mai sus.

Monica, oprimată la greu

Omul de afaceri chinez o controla la orice pas pe partenera sa. Nu-i permitea să primească vizite acasă sau să plece fără să anunțe, fără să știe unde merge sau când se întoarce.

Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus aceeași persoană.

Ironia sorții face ca Monica, o femeie cochetă, uitase complet de saloanele de înfrumusețare, deoarece Mr. Pink i-a interzis să-și mai facă unghiile. Frumoasa șatenă folosea doar lac incolor. În plus, nu mai avea voie să se bronzeze. Frumoasa Moni trebuia să se întrețină doar la domiciliu, cu creme comandate de pe internet, conform apropiaților.