Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cât a cheltuit Georges Clooney la nuntă
Cât a cheltuit Georges Clooney la nuntă

Cât a cheltuit Georges Clooney la nuntă

Publicaţia americană New York Daily News a calculate costurile petrecerii şi s-a ajuns la o sumă considerată astronomică, ce a atras atenţia întregii planete: 13 milioane de dolari americani!

 

 

Deşi Georges Clooney nu a dat semne că ar face economii la nunta lui cu Amal Alamuddin revista People a anunţat că acesta a cheltuit mult mai puţin decât anunţase, adică 13 milioane de dolari americani!

După cum se ştie Georges Clooney şi Amal Alamuddin şi-au spus „da” cu ocazia căsătoriei lor, celebrată la Veneţia. Considerat mariajul anului evenimentul a suscitat tot felul de controverse. Publicaţia americană  New York Daily News a calculate costurile petrecerii şi s-a ajuns la o sumă considerată astronomică, ce a atras atenţia întregii planete: 13 milioane de dolari americani! Dar confraţii de la publicaţia People, care a deţinut exclusivitatea evenimentului, alături de revista Hello!, a anunţat cu totul alte cifre. Actorul American ar fi cheltuit în realitate 1, 6 milioane de dolari pentru întreaga festivitate. Invitaţii au fost bine primiţi de către cei doi soţi , care le-au oferit câte un IPOD, un mic cadou în persoana cântăreţei Lana Del Rey şi un meniu în valoare de 600 de euro.Calculând toate costurile cei de la People au ajuns la suma de 1,6 milioane de dolari americani, sumă din care familia miresei nu a plătit nici un cent.