Evenimentul Zilei > Politica > Carmen Dan, reacție la eliberarea lui Dragnea: „Mă bucur că a avut puterea să traverseze această perioadă grea”
Carmen Dan, reacție la eliberarea lui Dragnea: „Mă bucur că a avut puterea să traverseze această perioadă grea”

Carmen Dan, reacție la eliberarea lui Dragnea: „Mă bucur că a avut puterea să traverseze această perioadă grea”

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a primit cu bucurie vestea eliberării lui Liviu Dragnea din penitenciar. Fostul ministru de Interne

Carmen Dan susține că Liviu Dragnea este un om puternic care a făcut față acestei perioade dificile. Totodată, Carmen Dan a apreciat că în perioada următoare fostul lider al PSD va dori liniște și să petreacă mai mult timp cu familia.

„Cu multă bucurie, evident (a primit vestea eliberării lui Dragnea – n. red.). Pentru că îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani în primul rând, pentru că am lucrat cu Liviu Dragnea şi îl cunosc. Ştiu că a fost o perioadă grea pentru el. Mă bucur că a avut puterea să o traverseze. Am certitudinea că sunt mulţi din membri de partid care se bucură şi care l-au susţinut de-a lungul timpului”, a afirmat Carmen Dan.

Carmen Dan a precizat că-și dorește ca Liviu Dragnea să-și petreacă timpul, în perioada următoare, după eliberare, alături de cei dragi. Carmen Dan a precizat că a comunicat regulat cu Liviu Dragnea pe perioada în care acesta a fost închis.

„Eu îmi doresc ca el să îl trăiască cu intensitatea cuvenită, alături de cei dragi de cei apropiaţi. Sunt sigură că asta îşi doreşte în perioada următoare şi, evident, să se îngrijească de starea lui de sănătate. Am fost de câteva ori la penitenciar şi l-am văzut. Am comunicat constant. E un om puternic şi orice problemă ar avea are un fel de a comunica astfel încât să nu provoace îngrijorare. Sigur că ne vom vedea în perioada următoare”, a mai spus Carmen Dan.

Liviu Dragnea

Revenirea lui Dragnea în PSD va depinde de mesajul transmis de conducerea partidului

Întrebată dacă va reintra în politică, în PSD, în condițiile în care are niște interdicții de a ocupa funcții publice, Carmen Dan a precizat că acest lucru ţine de mesajul transmis de conducerea social-democraților.

„Nu ştiu lucrul acesta. Presupun că ţine foarte mult şi de ce îi va fi transmis de PSD în perioada următoare. Sunt convinsă că sunt oameni buni în PSD care cred în valorile politice ale acestui partid şi care îi vor transmite mesaje. Sunt convinsă că îşi doreşte linişte Liviu Dragnea în această perioadă şi timp alături de familie. Ştiu sigur că va ţine cont de toate cerinţele transmise în sentinţă. (…) Pe mine m-a interesat ca el psihic să poată să treacă această perioadă. A şi făcut-o. Cei care îl cunosc şi în primul rând familia trebuie să se bucure şi să îi fie aproape, pentru că sunt sigură că e lucrul după care a tânjit cel mai mult”, a mai spus Carmen Dan.

Ea a precizat că nici Marcel Ciolacu și nici Vasile Dâncu nu au motive să se simtă amenințați de Liviu Dragnea în prezent.

„Nu cred că la nivelul acela se vor simţi ameninţaţi şi Liviu Dragnea nu e genul care să transmită ameninţări. Nu ştiu dacă va dori să iasă public şi ce va dori să spună. Dacă va dori să iasă public, sunt convinsă că va transmite el în perioada următoare”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: