Carla Bruni, insarcinata?

Presedintele francez Nicolas Sarkozy si prietena sa Carla Bruni, care formeaza un cuplu de ceva mai mult de o luna de zile, ar astepta si un copil.

Potrivit presei din Italia si Franta, fostul model italian a fost vazuta, saptamana trecuta, la spitalul american din Neuilly, unde, se pare, a avut un control de sarcina. Cantareata in varsta de 39 de ani, mama deja a unui baietel, Aurelien, in varsta de 6 ani, nu si-a ascuns dorinta de a mai avea un copil. De cealalta parte, presedintele Sarkozy, care a divortat in octombrie, anul trecut, de fosta sa sotie, Cecilia, are cu aceasta un fiu, Louis, in varsta de 10 ani, si alti doi baieti dintr-un mariaj anterior.

Cu toate ca spitalul american din Neuilly nu a vrut sa comenteze aceste informatii de presa si niciun comunicat oficial nu a confirmat sau dezmintit acest lucru, cotidienele franceze il citeaza pe unul dintre baietii lui Sarkozy, care si-a exprimat speranta ca noul membru al familiei sa fie fata, pentru ca „avem nevoie de o sora”. Presedintele francez a declarat, marti, ca relatia sa cu cantareata si fostul model Carla Bruni este una serioasa, refuzand insa sa dezvaluie o data pentru nunta.

Ne puteți urmări și pe Google News