Evenimentul Zilei > Monden > Capăt de drum la Asia Express! „Atât de trist totul, atât de mohorât…”
Capăt de drum la Asia Express! „Atât de trist totul, atât de mohorât…”

Capăt de drum la Asia Express! „Atât de trist totul, atât de mohorât…”

Competiția Asia Express Sezonul 3 a mai făcut două „victime”. Echipa formată din Lia Bugnar și Maria Buză va părăsi întrecerea.

Prezente în emisiunea lui Dan Capatos, cele două concurente au povestit despre experiențele trăite în această întrecere.

Nu s-a mai putut anunţa un clasament, era limpede, am venit ultimele. Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât. Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm. A fost minunat. A fost cea mai bună investiţie pe care am făcut pentru prietenia noastră, acum la 50 de ani„, au declarat cele două.

Lia Bugnar a relatat și un episod violent care a avut loc în timpul filmărilor. „Oamenii care participă la emisiune sunt în puncte diferite ale înțelegerii vieții. Și sunt unii care pur și simplu se uitau la tot ce se întâmplă acolo ca la o conspirație. Unii dintre ei nici măcar acum nu și-au revenit din aceste conspirații. Un lucru urât pe care l-am trăit acolo a fost cu un concurent.

Te duceai seara la culcare în relații ok cu cineva, erau testimonialele, apoi dimineața vedeai că omul acela nu mai era cu tine în aceași relație bună. Eu am pățit asta și am rămas foarte surprinsă. Și i-am zis Mariei: ‘Mă, pe mine omul acesta mă plăcea și îmi făcea bine când îmi întâlneam privirea cu el, ce a pățit?’ Și dovadă că așa e.

Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor. Și dacă am fi oameni deștepti, reali, ne-am întreba ce am avut atunci. Un concurent a avut față de mine o răbufnire de antipatie, mai mult decât antipatie, nu aș vrea să zic chiar ură. S-a purtat cu mine inexplicabil, m-a durut.

Eu l-am întrebat când am văzut prima emisiune de ce a făcut lucrul ăla și a zis de ce am luat-o personal. Eu am luat-o personal și m-am frământat, nu aveam amintiri cu el în această emisiune, nu îmi dau seama cu ce i-am greșit. Am avut maxim cinci propoziții amabile cu el toată emisiunea”, a declarat Lia în cadrul emisiunii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.