Evenimentul Zilei > Social > Cântăreață de muzică populară, diagnosticată cu o maladie MORTALĂ. Nimeni nu a știu că este bolnavă
Cântăreață de muzică populară, diagnosticată cu o maladie MORTALĂ. Nimeni nu a știu că este bolnavă

Cântăreață de muzică populară, diagnosticată cu o maladie MORTALĂ. Nimeni nu a știu că este bolnavă

Ana Maria Botezatu, una dintre cele mai iubite cântârețe de muzică populară, a fost diagnosticată cu cancer.

Artista povestește că se luptă cu boala de mai multă vrei, iar acum parcă se simte mai bine.   „Medicii mi-au spus ca am cancer la colon. La Fundeni s-a dat diagnosticul corect. A trebuit să fac operație de scoatere de fiere. Am stat anesteziata timp de șase ore, pentru că la prima atingere a pungii de puroi, s-a spart si au fost nevoiți ca să curee tot. Medicii au spus ca am avut un noroc foarte, foarte mare”, a povestit cântăreața de muzica populară la Antena Stars.

Ana Maria Botezatu a făcut tristul anunț în aceeași zi în care a fost înmormântată cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete. Sute de oameni au condus-o pe Ileana Ciuculete pe ultimul drum, sâmbătă.  

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.