Issei Sagawa a tras un glonț în capul lui Renee Hartevelt în timp ce aceasta îi recita un poem în limba germana. Tânăra olandeză n-a anticipat pentru nicio secundă că acesta îi va fi tragicul destin în momentul în care a acceptat să meargă în apartamentul colegului de facultate. Dupa ce a ucis-o, Sagawa i-a mâncat carnea crudă, în timp ce alte părți le-a pus la tigaie, scrie NYPost.

„A omorât-o, a violat-o și a mâncat-o”, a declarat Verena Paravel, co-producătoarea documentarlui „Caniba”. Aceasta a mai adăugat că Sagawa a avut probleme cu mâncatul cărnii crude, așa că a gătit-o.

A fost extrădat în Tokio, unde a fost rapid eliberat. E și acum în libertate, i se spune Sagawa-kun (kun însemnând tânăr, drăguș și inocent în japoneză). A apărut la televizor și în reviste și a scris o carte despre crima pe care a comis-o, carte ce a devenit best-seller.

Nu e singurul caz de acest gen. Lindsay Hawker a fost bătută și strangulată, iar apoi dezbrăcată și îngropată într-o baie de nisib de către Tatsuya Ishihashi. Polițiștii au început investigațiile doar după nenumărate presiunii făcute de prietenii lui Lindsay. Opt polițiști au fost în apartamentul lui Ishihashi, unde corpul a fost găsit, dar criminalul a ramas un om liber.

Te-ar putea interesa și: