Evenimentul Zilei > Actualitate > Cangurul Roger face FURORI din nou. Arată ca și cum ar fi TRAS din greu de FIARE | GALERIE FOTO
Cangurul Roger face FURORI din nou. Arată ca și cum ar fi TRAS din greu de FIARE | GALERIE FOTO

Cangurul Roger face FURORI din nou. Arată ca și cum ar fi TRAS din greu de FIARE | GALERIE FOTO

Cangurul Roger s-a întors și arată de parcă ar fi muncit din greu la sală. Mamiferul marsupial "cu mușchi" distrează oamenii care vin să îl viziteze la Sanctuarul Cangurilor Alice Springs, din Australia.

Nu mai arată deloc ca puiul speriat, rămas orfan în 2006. Ultima fotografie în care apare cangurul "musculos" a fost postată, vineri, pe rețelele de socializare. Cu o grimasă feroce, Roger a stârnit un val de amuzament printre internauți. 

Fotografia apare însoțită de textul: „După vacanța de vară, am redeschis tururile ghidate. Iar aici este Roger primind atenția vizitatorilor noștri”, relatează Daily Mail.

Roger cântărește 89 de kg și are peste doi metri. El a făcut furori anul trecut, atunci când a apărut într-o fotografie deformând o găleată din metal. De atunci, managerul rezervației a postat numeroase imagini cu musculosul cangur.

Într-o altă imagine, acesta apre în fața unui sac de box. Deși pare dur și protejează cu înverșunare întraga rezervație, a fost surprins și în ipostaze mai delicate. A fost fotografiat îmbrățișând două dintre jucăriile sale preferate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: