Problemele legate de candidatura reprezentantei Franței, Sylvie Goulard, la postul de comisar european al Pieței Interne, nu au trecut neobservate de europarlamentarul PSD, Carmen Avram. Aceasta a observat ironic, că reprezentanta Franței, susținută de Davian Cioloș, liderul grupului Renew Europe, a ieșit ,, frântă și înfrântă ” în urma audierilor pe care le-a susținut miercuri , în cadrul comisiilor din Parlamentul European.

Carmen Avram a dezvăluit, pe pagina ei de facebook, că Goulard va fi respinsă , comentând ironic că Dacian Cioloș și grupul Renew o consideră nevinovată și au susținut-o, dacă șeful lor așa a zis.

„Sylvie Goulard, candidata Franței, pe care dl. Dacian Cioloş a fost instruit de la Paris s-o declare nevinovată, a ieşit ieri frântă şi înfrântă din audierile pentru comisar al pieței interne, industriei şi apărării. Acolo, în sală, decizia „judecătorului” n-a făcut nici doi eurocenți: suspiciunea de angajări fictive în Parlamentul European, cei 45.000 euro pe care a trebuit să-i returneze, salariul de 12.000 euro pe care l-a primit, 3 ani, de la o organizație americană, în timp ce era europarlamentar, şi ancheta la care este supusă în Franța au făcut parte din tirul de întrebări cu care a fost mitraliată „nevinovata”. ,,Ba chiar, s-a vorbit de dublu standard, cu referire la candidații român şi ungar. Se spune că Goulard va fi respinsă. Doar dl. Cioloş şi grupul său, Renew, n-au o problemă: dacă şefu’ a zis că e nevinovată, atunci e. Quelle horreur!”, a scris Carmen Avram pe pagina sa de Facebook.