Evenimentul Zilei > Social > Cabinetele stomatologice școlare din Constanța, modernizate de municipalitate
Cabinetele stomatologice școlare din Constanța, modernizate de municipalitate

Cabinetele stomatologice școlare din Constanța, modernizate de municipalitate

Direcția Generală de Asistență Socială, din Primăria Constanța, a efectuat lucrări de modernizare în toate cabinetele medicale din rețeaua de medicină școlară din oraș. În cele 14 cabinete școlare a fost achiziționată aparatură medicală nouă.

Primăria Constanța a renovat și modernizat toate cele 14 cabinete medicale stomatologice din rețeaua de medicină școlară, informează Biroul de presă al municipalității. În toate cabinetele a fost achiziționată aparatură medicală nouă: unituri dentare, autoclave, instrumentar dar și frigidere, jaluzele și mobilier. 

Prin Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța s¬-au executat lucrări ample de reparații și igienizare, pornind de la zugrăveli interioare, înlocuirea gresiei și a faianței, a instalațiilor electrice, sanitare și termice până la montarea covorului antibacterian în fiecare cabinet.

Toți preșcolarii, elevii și studenții beneficiază, în mod gratuit, de tratamente de specialitate în aceste cabinete medicale școlare din Constanța. În municipiul Constanța, cabinete medicale școlare de stomatologie se află în opt licee, cinci școli gimnaziale și la Universitatea Ovidius.