Victima, o bunică în vârstă de 64 de ani se plimba cu nepoțica în vârstă de un an. Nu erau la marginea orașului sau într-o zonă rău famată. Din contra, cartierul Bucovina din Timișoara e considerat una din cele mai bune zone rezidențiale ale orașului, nu departe de centrul urbei.

Femeia a fost acostată, amenințată și jefuită în plină stradă, în amiaza mare, chiar în timp ce era cu nepoțica de mână. Totul s-a întâmplat pe strada Bucovinei, luni, în jurul orei 15. Bunica se plimba cu fetița, când, în dreptul lor a oprit o mașină  cu numere de Bulgaria din care a coborât un bărbat de etnie romă. ”La ora 3, pe strada Bucovinei, faţă în față cu Pizzeria Giovana, pe când se plimba cu fetița mea a fost atacată și jefuită. O mașină gri, cu numere de Bulgaria a oprit lângă ea, șoferul a deschis ușa, a prins-o de mână și a amenințat-o că îi ia copilul dacă spune ceva. I-a smuls cerceii de la ureche și inele de pe mâna liberă (în cealaltă mână o ținea pe fetiță) și a plecat. În mașină erau doi bărbaţi și două femei”, povestește fiica victimei, pe un site de socializare, atenționând mămicile din Timișoara să aibă grjă pe unde ies la plimbare  cu copiii, și mai ales când.
Victima a mers la Poliție și a depus o plângere. Polițiștii de la Biroul de Investigare a Criminalității au deschis dosar penal pentru tâlhărie și îl caută acum pe tâlhar. Bunica și fetița de un an sunt în stare de șoc.