Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul unui fost ministru, bătut de patronul unui restaurant. De la ce a pornit scandalul
Fiul unui fost ministru, bătut de patronul unui restaurant. De la ce a pornit scandalul

Fiul unui fost ministru, bătut de patronul unui restaurant. De la ce a pornit scandalul

Fiul fostului ministru de Externe Ramona Mănescu a fost bătut pe litoral de patronul unui restaurant şi bodyguardul său.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar magistraţii au decis plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile. Incidentul s-a petrecut în Constanţa, pe Faleza Nord.

Oamenii legii au fost chemaţi prin 112 să intervină marţi seara pentru că în zona blocurilor Spectrum din Constanţa are loc un scandal şi că un tânăr este agresat de mai multe persoane, anunţă România TV.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au aflat că mai mulţi indivizi au agresat un tânăr de 21 de ani, după care au fugit. Tânărul agresat este unul dintre fiii fostului ministru liberal Ramona Mănescu, iar agresorii sunt un patron de restaurant din Constanţa şi un bodyguard al acestuia.

Potrivit Focus Press, scandalul ar fi pornit de la un loc de parcare. Fiul Ramonei Mănescu le-a atras atenţia că i-au ocupat locul, moment în care interlopul a decis să îi dea o lecţie.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit un tânăr de 21 de ani (fiul Ramonei Mănescu), în timp ce agresorii fugiseră deja. După câteva ore, au fost depistaţi şi doi dintre agresori – patronul localului Asado din Constanţa, Gabriel Anghel (53 de ani) şi un bodyguard al acestuia. Celălalt bodyguard este în continuare căutat de Poliţie.

Persoanele implicate în conflict au avut o dispută legată de locul de parcare – mai exact, fiul Ramonei Mănescu le-a atras atenţia că i-au ocupat locul, moment în care Gabriel Anghel a decis să îi dea o lecţie. În acest dosar, procurorii au decis că se impune măsura controlului judiciar, în condiţiile în care Gabriel Anghel nu ar avea cazier cu fapte de violenţă.

După identificarea lor, agresorii au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, magistraţii au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificarea tuturor persoanelor implicate.