Busu a scăpat astfel cu viaţă într-un moment crucial, însă, situaţia lui este încă incertă. În ciuda faptului că intervenţia chirigicală a fost un succes, doctorii spun că există riscul ca vedetei să i se mai monteze un al doilea stent, pentru siguranţă totală!

 

La scurt timp de la intervenţia chirurgicală, Florin Busuioc a fost transferat la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală, unde a fost transportat cu ajutorul unui elicopter. „A fost dus la Terapie Intensivă şi ţinut acolo o bună perioadă, până când a reuşit să depăşeasca momentele critice”, au dezvăluit persoane apropiate acestuia!

Totuşi, în mod surprinzător, Florin Busuioc a stat în spitalul bucureştean mai mult decât se preconizase initial! Operaţia de introducere a unui stent nu necesită decât maxim trei zile de internare, căci, în realitate, ea nu este una complicată şi nici nu se face cu anestezie totală! Motivul rămanerii bărbatului  în clinică este însă altul şi este o decizie a familiei. „S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic, şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”, au spus aceleaşi surse!

„Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate.

 

Te-ar putea interesa și: