Editura Evenimentul si Capital

Burse doctorale și postdoctorale cu bani europeni la Universitatea Politehnica București

11-10/RZV_0619-465x390
Autor: | | 1 Comentarii | 875 Vizualizari

UPB organizează concurs pentru acordarea unor burse în domeniile calculatoare și tehnologia informației, inginerie electrică, electronică și telecomunicații, energetică, inginerie industrială, ingineria sistemelor, transporturi, inginerie aerospațială, chimie, matematică și fizică.

Potrivit site-ului UPB, bursele doctorale şi postdoctorale se acordă cu scopul creșterii performanţei tinerilor cercetători prin realizarea unor teme în strânsă legătura cu domeniul cunoaşterii şi producţiei ştiinţifice.

"Sunt prioritare temele care continuă performanţa echipelor de cercetare din UPB axate pe dezvoltarea cunoaşterii şi aplicarea rezultatelor în economie. Se încurajează proiectele şi echipele interdisciplinare, dar şi realizarea unor premise pentru crearea unor firme de nişă", precizează UPB.

În acest sens, UPB realizează un portal pentru depunerea prezentărilor, scrisorilor de intenţie şi recomandărilor pentru candidaţii la bursele postdoctorale, portalul care va fi funcţional de joi.

Data limită de înregistrare şi încărcare a documentelor este 23 aprilie 2014. Pentru prezentare se utilizează un şablon disponibil pe portal. Prezentarea va include maximum 20 slide-uri. Comisia de concurs desemnată va evalua prezentările candidaţilor şi va anunţa rezultatele concursului.

UPB este beneficiară a trei proiecte pentru finanţarea burselor doctorale şi postdoctorale, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

LIVE VIDEO Halep joaca ACUM la dublu pentru un succes ISTORIC

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Educaţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI