Evenimentul Zilei > Monden > Britney Spears s-a căsătorit pe ascuns cu Jason Trawick. Secretul descoperit în documentele depuse în instanță
Britney Spears s-a căsătorit pe ascuns cu Jason Trawick. Secretul descoperit în documentele depuse în instanță

Britney Spears s-a căsătorit pe ascuns cu Jason Trawick. Secretul descoperit în documentele depuse în instanță

Cântăreața Britney Spears s-a căsătorit în secret, în urmă cu zece ani de zile, cu agentul Jason Trawick, susține un podcast internațional.

Britney Spears s-a căsătorit în secret cu Jason Trawick, în urmă cu zece ani, dezvăluie presa internațională, pe surse. Superstarul s-a logodit cu agentul său în anul 2011, după doar un an de relație romantică, însă fanii sunt de părere că legătura dintre cei doi este „blocată”, relatează The Sun.

Britney Spears s-a căsătorit în secret cu al treilea soț. Ce dezvăluie documentele din instanță

În anul 2011, Britney Spears s-a referit la Jason cu termenul de „soț”. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a lucrat ca agent al cântăreței începând cu anul 2008. Acest aspect a atras imediat atenția în spațiul public, multe persoane manifestându-și uimirea și șocul față de reacția vedetei.

Un set de documente depuse la o instanță din California în luna octombrie a anului 2012 dezvăluie noi detalii despre relația dintre Britney Spears și Jason Trawick. În documente apare o taxă de 6.650 lire sterline (9.150 dolari) pentru „dizolvarea căsătoriei” aferentă „conservatului”.

Austin Bertrand, un expert în domeniul financiar, a spus că aspecte legate de „consultarea dizolvării căsătoriei” se află sub taxele legale ale „conservatorului”. „Presupunerea mea ar fi că acestea erau servicii juridice care erau prestate în beneficiul ei și al nimănui altcuiva. Dizolvarea căsătoriei înseamnă doar un singur lucru, divorțul”, a comentat analistul despre situația prezentată de presă în legătură cu mariajul dintre Britney Spears și Jason Trawick.

Sursa citată notează că atunci când se oferă astfel de răspunsuri, în cazul unei situații legate de divorț, un lucru este 100% clar: căsătoria a avut loc în secret.

Povestea de dragoste între Britney Spears și Justin Timberlake

Recent, noi informații despre relația dintre Britney Spears și Justin Timberlake, care a început într-o atmosferă Disney, au început să iasă la iveală. Imagini rare ale vedetei pop au fost obținute de presa internațională.

Fotograful Selma Fonseca, în vârstă de 54 de ani, a fost martor la marea noapte a lui Britney din 1 decembrie 1999. „Erau deja zvonuri care circulau la momentul în care Britney ieșea cu Justin. Dar fuseseră foarte atenți să nu o arate sau să dezvăluie vreo apropiere sentimentală evidentă.

Dar când au început să danseze și să se sărute pasional, m-am gândit în sinea mea – OK, acești doi pleacă 100% împreună. Nu a dansat cu nimeni altcineva în noaptea aceea și poți vedea chimia dintre ei în pozele pe care le-am făcut. La un moment dat, Justin a luat o cireașă dintr-o băutură și i-a dat-o. Ai putea spune doar că erau super îndrăgostiți unul de altul.

Nimeni nu a reacționat la aceste imagini la vremea respectivă, pentru că nu era nicio fotografie cu ei sărutându-se. Și, dacă îmi amintesc bine, relația nu a fost confirmată decât după câteva luni. Este trist pentru că în imagini arată atât de dulce și de inocent. Dar apoi a fost un final urât pentru ceea ce fusese o poveste de dragoste foarte drăguță pentru adolescenți”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: