Evenimentul Zilei > Justitie > BREAKING NEWS. PERCHEZIȚII la baronul de Caraș Severin, Sorin Frunzăverde
BREAKING NEWS. PERCHEZIȚII  la baronul de Caraș Severin, Sorin Frunzăverde

BREAKING NEWS. PERCHEZIȚII la baronul de Caraș Severin, Sorin Frunzăverde

Sorin Frunzăverde este căutat cu mascații, în această dimineață. Procurorii DNA, structura centrală, au descins, în urmă cu puţin timp, la vila preşedintelui Consiliului Județean Caraș Severin, Sorin Frunzăverde, și la biroul acestuia din sediul instituției.

Anchetatorii structurii centrale a DNA au venit  însoţiţi de luptătorii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Sorin Frunzăverde nu a fost găsit acasă, la ușa răspunzând o bătrână. Președintele CJ Caraș Severin se află la o întâlnire cu primarii și secretarii de comune la Băile Herculane.

Perchezițiile au loc la numai o zi după ce  mâna dreaptă a lui Frunzăverde, liberalul Ionesie Ghiorghioni, vicepreședintele CJ Caraș Severin pe care și l-a numit acesta în urrmă cu două mandate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de corupție. Ghiorghioni pretinsese și primise mită 200.000 de lei, respectiv 10% din valoarea unor contracte între instituție și omul de afaceri Pavel Armașu. El a fost prins în flagrant, imediat după ce a încasat 20.000 de lei mită, parte din suma totală menționată.

Surse apropiate anchetei susțin că în acest demers infracțional, liberalul avea aprobarea superiorului său, liderul CJ Caraș Severin.

Vom reveni cu amănunte.