Din câte se pare, criminalul din Caracal ar fi acceptat vinovăția pentru cele două crime abia când a ajuns în prezența soției sale, atunci când s-a întâlnit cu aceasta în timpul reconstituirii.

Mai jos, aveți declarația integrală a Georgianei Hossu:

În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că la data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său şi o violase şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii în cadrul audierilor reluate de colegii mei acum, la ora 20,00

În cauză există elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea şi adăpostirea minorei prin constrânge, răpire şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate. Inculpatul este o persoană cu o contituţie fizică masivă, în faţa căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio şansă să se apere. În cenuşa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte fragmente de lănţişoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”.

UPDATE 19:40 / Conform unor surse din anchetă înainte să i se facă rău și să fie dus înapoi în celulă, Gheorghe Dincă ar fi dat mai multe detalii despre crimele oribile pe care le-a comis.

Există mai multe informații care vin pe diferite surse, dar din câte se pare, bestia din Caracal ar fi incendiat inițial cadavrele. Ulterior, se pare că acesta ar fi luat rămășițele Luizei, fata dispărută în aprilie, și a încercat să scape de ele aruncându-le în râul Olt.

Există inormații conform cărora anchetatorii au găsit deja resturi de oase umane într-o zonă pe malul râului. Până acum, Dincă nu ar fi dat detalii despre locul unde ar fi depozitat rămășițele Alexandrei.

UPDATE 18:05 / Avocatul Bogdan Gheorghe, apărătorul lui Gheorghe Dincă, a declarat că ucigașul din Caracal a oferit toate detaliile despre cele două crime pe care le-a comis și a vorbit despre încadrarea juridică a acestuia.

Corect ar fi să se schimbe încadrarea juridică. Mă așteptam să se întâmple, să recunoască, pentru că erau câteva indicii, probe. Era de așteptat. Nu aș putea să vă spun ce l-a determinat să recunoască. Ce cred e că l-a mustrat conștiința”, a spus avocatul.

Acesta a completat și a dezvăluit că Dincă a oferit detalii despre cum și-a înfăptuit groaznicele crime, dar acestea sunt ținute pentru anchetă: „Da, s-au dat detalii referitoare la modul în care s-a realizat fapta, dar nu pot să spun aceste detalii”.

Știre inițială:

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, criminalului din Caracal, a confirmat că bărbatul de 66 de ani și-a recunoscut faptele, dar susține că cele două fete au venit de bună voie în casa sa cu scopul de a întreține relații sexuale.

Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Te-ar putea interesa și: