Şi Marisa a fost sancţionată de către Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu, după jurizarea Silviei unde i s-au luat steluţele pe nedrept deşi, a avut o ţinută impecabilă.

Concurenta Marisa, potirivit Kanal D, a răbufnit şi nu a mai permis juraţilor să o întrerupă spunându-i Ralucăi: "Mi se pare mult să îmi spui că o împing! Nu i-am pus palma în faţă…"Minţi" Dar din video reiese clar că Marisa i-a pus palma în faţă şuierând printre dinţi: "şşşiiiit".

"Am ferma convingere că tu ai împins-o…". "Marisa, tu o provoci pe Silvia, tu o împingi şi îi pui palma în faţă" spunându-i "şşşiiit", a mai adăugat Raluca Bădulescu.

Şi nu este pentru prima dată când Marisa face acest gest care-i demască lipsa bunelor maniere repetând foarte des: "şşşiit" sau "taci" îndreptând mâna spre gura celor care vorbesc în faţa camerelor.

Raluca Bădulescu a fost foarte dură faţă de Marisa Paloma Brânzaru, care are obiceiul să jignească pe celelalte colege, în special pe Denisa, poreclind-o "tuşa Denisa" sau, mai voalat că nu este frumoasă. Dar… cum Denisa este o fată decentă, de fiecare dată închide uşor ochii şi spune: "bine… să trecem la ţinută". De precizat aici, că în afară de Silvia,  Denisa este singura concurentă care ştie să comenteze o ţinută, demonstrând tuturor că nu degeaba îşi are locul meritat în acest show tv.

Cătălin Botezatu a fost surprinzător de blând faţă de violenţa concurentei Marisa, în schimb i-a criticat ţinuta care a fost foarte slabă ca multe alte ţinute prezentate într-o emisiune despre modă şi stil. De aceeaşi părere a fost şi Maurice Munteanu.