Gwyneth Paltrow a lansat mai multe acuzaţii despre presupusele sale experiențe cu Harvey Weinstein. Vorbind miercuri la show-ul de radio Sirius XM al lui Howard Stern, Paltrow l-a acuzat din nou pe Weinstein că o hărțuia sexual în anii 1990.  "Am avut un incident într-o cameră de hotel unde a încercat să mă violeze".  "A fost ciudat", a spus ea. "Eram singură într-o cameră cu el. Am fost şocată."

Paltrow, a fost angajată la vârsta de 22 de ani de către Weinstein pentru a juca rolul Emma

"Am fost la premiera Hamlet pe Broadway. Era şi Harvey acolo și Brad  l-a zărit, s-a  dus la el şi i-a spus: "Dacă o vei face să se simtă inconfortabil, din nou, o să te omor. Sau ceva de genul asta. A fost atât de fantastic. El și-a valorificat faima și puterea pentru a mă proteja într-un moment în care nu aveam încă faima sau puterea", a povestit actriţa.

Paltrow l-a acuzat pe Weinstein pentru hărțuirea sexuală pentru prima dată în publicaţia New York Times, unde a spus că, după incidentul presupus, a sunat-o și i-a spus să nu vorbească cu nimeni despre asta. "Am crezut că iau foc", a spus ea. "El a țipat la mine. A fost brutal", îşi aminteşte vedeta.

Mai mult de 60 de femei l-au acuzat până acum pe fostul mogul al cinematografiei americane pentru diferite forme de agresiune sexuală și abatere sexuală. Weinstein, în vârstă de 66 de ani, a negat în mod constant toate acuzațiile de sex non-consensual, notează theguardian.

Paltrow and Weinstein at the 1999 Miramax post-Oscars party

Te-ar putea interesa și: