La ceremonia Globurilor de Aur 2020, jurnaliștii au fost mai curioși ca niciodată să afle , direct de la sursă, care e stadiul relației dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston. În momentul în care Brad a sosit la ceremonie, a fost întrebat de către jurnaliști cum se simte știind că poate să dea nas în nas pe covorul roșu cu fosta sa nevastă, Jennifer Aniston. Deși de obicei Brad e destul de evaziv în declarații când vine vorba de viața sa privată, de data aceasta a răspuns zâmbind ”Pot oricând să mă întâlnesc cu Jen, e o bună prietenă, da…” și a continuat în același ton ”după câte înțeleg, în seara aceasta va avea loc a doua cea mai importantă întâlnire a anului, nu-i așa?”, făcând referire, evident, la prima postare de pe Instagram a lui Jennifer, în care aceasta apărea alături de toți colegii săi din cunoscutul serial ”Friends”.

”Lângă orice femeie aș sta, o să se spună că e iubita mea”

În cadrul ceremoniei, Brad a primit premiul  pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru lungmetrajul  ”Once Upon a Time in Hollywood”, iar în timpul discursului său de acceptare al premiului, acesta a glumit pe seama vieții sale amoroase:  ”Am vrut să vin în seara asta cu mama, dar n-am putut, pentru că lângă orice femeie aș sta, o să se spună că e iubita mea… Și asta ar fi fost ciudat, de-a dreptul.” Camerele de filmat au focalizat-o imediat pe Jennifer, care chicotea bine-dispusă în mulțime.

Jennifer și Brad au fost căsătoriți între anii 2000- 2005 și au divorțat după ce Brad s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, în timp ce formau un cuplu în filmul ”Mr. And Mrs Smith”.

La ceremonia din acest an a Globurilor de Aur, Brad a avut ocazia să se întâlnească și cu alte foste iubite celebre, cum ar fi Gwyneth Paltrow, cu care a avut o relație timp de doi ani de zile, înainte să se despartă în 1997, sau cu Christina Applegate cu care a avut o relație în 1989.

Te-ar putea interesa și: