Boxerul român a abandonat după doar opt runde în jocul cu Fury, disputat la Londra. Încă din runda a cincea, Fury l-a încolțit pe Ciocan, iar un dublu croșeu la cap și la corp l-a îngenunchiat pe gălățean, ulterior fiind obligat să asculte numărătoarea aribtrului.

Astfel, Ciocan a înregistrat a patra înfrângere din carieiră, în timp ce Tyson Fury, neîvins după 24 de meciuri, se va pregăti pentru duleul cu Wladimir Klitschko.

La final, Cristian Ciocan a recunoscut superioritatea adversarului său. „Un meci foarte greu. Mă așteptam, pentru că, de când am venit aici, mi-am dat seama că o să fie greu, dar am vrut să-mi demonstrez mie că pot. Nu s-a putut, îmi pare rău, am făcut tot ce am putut. Ăsta e boxul.

E un pas mare pentru mine. Ce am putut, am făcut, și viața merge înainte. Nu ne-am așteptat să fie așa. Am și obosit. Mi-am dorit foarte mult și cred că asta a fost și o greșeală. Am muncit ca un nebun la antrenament, dar nu… A fost seara lui, a câștigat, a fost mai bun. Țin să-l felicit”, a declarat Ciocan, pentru Digi Sport.