Evenimentul Zilei > Monden > Boris Johnson s-a însurat în secret, dar tot s-a aflat. Ce ținute au avut mirii. FOTO
Boris Johnson s-a însurat în secret, dar tot s-a aflat. Ce ținute au avut mirii. FOTO

Boris Johnson s-a însurat în secret, dar tot s-a aflat. Ce ținute au avut mirii. FOTO

Presa britanică a aflat că premierul Marii Britanii s-a căsătorit, sâmbătă dimineața, într-un cadru restrâns.

Boris Johnson s-a căsătorit cu iubita sa Carrie Symonds, sâmbătă dimineața, scrie Daily Mail.

Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit cu Carrie Symonds, de 33 de ani, în catedrala catolică Westminster, în fața unei mână de prieteni apropiați și familie. Totul a fost ținut secret față de public în legătură cu ceremonia. S-a aflat că mireasa a purtat o rochie albă, dar fără voal.

Nunta vine la doar șase zile după ce cuplul a trimis invitații cu data ceremoniei pentru ziua de 30 iulie 2022.

Conform regulilor actuale ale Covid există o limită de 30 de invitați la nunți, iar premierul s-a conformat. Ridicarea restricției cu privire la numărul de invitați se va ridica pe 21 iunie – „ziua libertății” – atunci când s-a anunțat că majoritatea restricțiilor vor fi ridicate.

Presa opinează că, având în vedere că premierul Johnson se va întoarce la serviciu săptămâna viitoare, pare puțin probabil ca proaspătul cuplul – care își va face debutul ca soț și soție la summitul G7 din iunie – să aibă o lună de miere.

Băiețelul lor, Wilfred, în vârstă de un an, a participat la nuntă, la fel ca și doi martori oficiali. La nunta secretă se presupune că au participat tatăl premierului, Stanley, sora și frații lui.

Ziariștii au aflat târziu că la locuința premierului are loc petrecerea de nuntă și au mers la fața locului. Au suprins în fotografii oaspeții la plecare.

Aseară, capelanul catedralei, părintele Michael Donaghy, a recunoscut că nici măcar el nu știa identitatea mirilor VIP până când nu au sosit. El a spus: „A fost păstrat totul foarte confidențial”.

În ziua nunții, noua doamnă Johnson a postat pe contul ei de socializare o fotografie a fiului lor într-un câmp cu flori albastre.

Prin căsătoria de ieri, Boris Johnson devine primul prim-ministru care s-a căsătorit fiind în funcție în ultimii 200 de ani, de când Lord Liverpool s-a căsătorit cu Mary Chester în 1822.