Evenimentul Zilei > Actualitate > RUPTURĂ în familia lui Borcea! SCANDALUL s-a DECLANȘAT imediat după ELIBERAREA omului de afaceri
RUPTURĂ în familia lui Borcea! SCANDALUL s-a DECLANȘAT imediat după ELIBERAREA omului de afaceri

RUPTURĂ în familia lui Borcea! SCANDALUL s-a DECLANȘAT imediat după ELIBERAREA omului de afaceri

Legatura stransa dintre Valentina Pelinel si Mihaela Borcea din perioada in care Cristi Borcea a fost inchis a fost observata de toata lumea. Cele doua si-au unit fortele si au preferat sa lase diferendele personale deoparte, astfel ca, in patru ani si patru luni de detentie, afacerile de familie ale fostului actionar de la Dinamo au prosperat mai mult ca niciodata.

Pe de alta parte, si in plan privata, Mihaela si Valentina au parut apropiate. Ele l-au vizitat pe Borcea la penitenciar, in plus, si-au facut aparitia impreuna la o serie de evenimente mondene, iar la unul dintre Revelioanele trecute, au petrecut fara vreun resentiment la acelasi hotel. Mai mult, de un an, cele doua promoveaza Strandul Crangasi, un business in care Cristi Borcea crede foarte mult, informeaza wowbiz.ro.

Toate bune si frumoase pana in aceasta vara, cand, surpriza, Mihaela si Pelinel par a nu mai fi la fel de apropiate ca in trecut, dimpotriva, relatiile sunt mai reci ca niciodata. Drept dovada, fosta doamna Borcea nu a mai aparut in peisaj de cand Cristi a fost eliberat, iar afacerea cu strandul o promoveaza doar pe internet. Langa Valentina a stat de fiecare data Patrick, fiul cel mare al Mihaelei, cel caruia tatal sau i-a dat mana libera sa conduca, si care se intelege de minune cu manechina.