S-a spus, în spațiul public, că nu ar fi avut o relație atât de apropiată cu Alexandra precum afirmă de fiecare dată, însă a negat, vehement, astfel de acuzații.

El, însă, a declarat la Antena 3 că ultima discuție cu Alexandra Măceșanu a avut loc în urmă cu un an: „Ultima dată cred că am vorbit atunci când am fost acasă la mama, mergând foarte rar. Eu stau în București de 20 de ani și asta se întâmpla cred că… să fie vreun an? Cam așa! Suntem gard în gard – nu ai cum să nu interacționezi, să nu vorbești”. De asemenea, deși au apărut foarte multe poze cu Alexandra în spațiul public, în nici una nu apare alături de unchiul ei.

Vise de unchi prezidențiabil

Alexandru Cumpănașu nu exclude ideea de a candida la Președinția României, declarând că dorește să lupte „cu clanurile mafiote”.

„Am dus o bătălie fără să mă gândesc nicio secundă la nimic altceva. În acest moment este o viaţă liniştită şi aşezată. A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniştea, să îmi pierd tot ceea ce astăzi îmi aduce confort şi dacă vreţi, ca oricărei familii linişte. Ei bine, eu vă întreb be dvs astăzi şi vreau să îmi răspundeţi cât se poate de sincer şi de direct. Trebuie să ştiu care este părerea dvs despre acest lucru. Este cazul astăzi să candidez la Preşedinţia României sau nu? Are România nevoie astăzi de un candidat la Preşedinţia României care să se lupte cu clanurile mafiote? Are România astăzi nevoie de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare judeţ?”, a spus Alexandru Cumpănaşu, într-un video postat pe pagina de Facebook.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: