Evenimentul Zilei > Social > BOMBĂ în lumea MONDENĂ. O mare VEDETĂ din TELEVIZIUNE a ajuns la DEZINTOXICARE. Ce VICII ascunde un CHIP FRUMOS
BOMBĂ în lumea MONDENĂ. O mare VEDETĂ din TELEVIZIUNE a ajuns la DEZINTOXICARE. Ce VICII ascunde un CHIP FRUMOS

BOMBĂ în lumea MONDENĂ. O mare VEDETĂ din TELEVIZIUNE a ajuns la DEZINTOXICARE. Ce VICII ascunde un CHIP FRUMOS

Recent, Mel B, o mare vedetă din televiziune, a recunoscut în mod public că s-a înscris într-un proces de dezintoxicare, pentru a scăpa de viciile care îi distrugeau viața.

Mel B, vedeta Angliei, a recunoscut că va intra la dezintoxicare pentru a scăpa de problemele sale cu alcoolul și sexul. Totul vine după o perioadă de șase luni, în care viața ei s-a schimbat total din cauza divorțului prin care a trecut.

Starul din Spice Girl, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că va merge luna viitoare la un centru de tratament din Regatul Unit, după ce a fost diagnosticată cu Sindromul Post-Traumatic. Artista a declarat că s-a hotărât să facă acest pas decoarece își dorește să devină cea mai bună versiune a ei, dar mai ales pentru copiii săi, Phoenix Chi Gulzar, 19 ani, Angel Iris Murphy Brown, 11 ani și Madison Brown Belafonte, 6 ani.

Aceasta a mai spus că tratamentul vine într-un punct critic pentru ea.

„În ultima vreme am lucrat cu un scriitor pentru a-mi termina cartea, intitulată „Brutally Honest”, și a fost extrem de dureros să retrăiesc acele momente când am fost abuzată emoțional în relația mea, sau să mă lupt cu atâtea probleme din viața mea. Sunt foarte sinceră când vorbesc despre cum obișnuiam să beau pentru a uita de durere, dar acesta este doar o modalitate prin care oamenii maschează ceea ce se întâmplă de fapt. Uneori este foarte greu să te obișnuiești cu toate aceste emoții. Problema nu a fost niciodată alcoolul sau sexul, este mult mai adâncă de atât”, a spus Mel B, confrom Dailymail.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.