Evenimentul Zilei > Monden > Bomba mondenă a anului! Dacă este adevărat, Andreea Esca e cea mai îndrăzneață femeie
Bomba mondenă a anului! Dacă este adevărat, Andreea Esca e cea mai îndrăzneață femeie

Bomba mondenă a anului! Dacă este adevărat, Andreea Esca e cea mai îndrăzneață femeie

Andreea Esca, simbol al PRO TV, a avut o apariție fermecătoare la Gala Unica 2019. Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie lungă, iar un aspect surprinzător a aprins controverse în showbiz. 

Andreea Esca a luat parte joi seară la Gala Unica, eveniment monden la care nu au lipsit cele mai importante figuri publice din showbizul autohton. Prezentatoarea știrilor PRO TV a ales o ținută dintr-un material subțire, largă.

Zona mediană a Andreei Esca este subiectul care a ajuns în atenția tabloidelor. Cancan a lansat ipoteza că prezentatoarea ar fi însărcinată din nou, la vârsta de 47 de ani. Potrivit sursei citate, mai multe persoane publice care au luat parte la evenimentul monden nu exclud varianta ca Esca să fie în ipostaza de a deveni din nou mamă.

Șansele ca cele prezentate de presa tabloidă să rămână doar un zvon sunt consistente. Până acum, Andreea Esca nu a făcut vreo declarație cu privire la misterul adus în atenție de curioși.

Andreea Esca - Gala Unica
Andreea Esca – Gala Unica

Andreea Esca, 100% naturală

Până acum, Andreea Esca nu a apelat la intervenții chirurgicale. Deși inelul gastric, liposucțiile, intervențiile estetice în zona feței sunt la mare căutare, prezentatoare Știrilor PRO TV a preferat mereu metodele naturale de menținere a frumuseții și implicit, a sănătății.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca pentru revista Viva!.