Audi îşi schimbă strategia de design. Viitoarele modele nu vor mai semăna între ele

Audi îşi schimbă strategia de design. Viitoarele modele nu vor mai semăna între ele

Viitoarele modele Audi nu vor mai semăna atât de mult între ele. Suplimentar, designul maşinilor va trebui să reflecte avansul tehnologic propus de inginerii mărcii premium deţinute de grupul Volkswagen.

Cei care blamau, la fiecare apariţie a unui model Audi, şablonizarea exagerată a designului maşinilor germane, primesc o veste bună.

Viitoarele modele Audi nu vor mai semăna atât de mult între ele. Suplimentar, designul autoturismelor va trebui să reflecte avansul tehnologic propus de inginerii mărcii premium deţinute de grupul Volkswagen.

Schimbarea a fost anunţată de îsuşi directorul de design Audi, Wolfgang Egger, şi preluată imediat de presa internaţională.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Avem nevoie de ceva proaspăt, dar care să nu ne îndepărteze de tradiţia Audi", a explicat Egger. "Designul reuşit trebuie să poată reda cum se cuvine o viziune aparte". Primele modele Audi care vor răspune noilor cerinţe ar putea fi SUV-urile Q2, Q4 şi Q6 - variaţunile cu tentă sportivă ale cunoscutelor Q3, Q5 şi Q7.

Conceptul Audi Crosslane, expus la recenta ediţie a Salonului auto de la Paris, ar urma să servească drept placa turnantă a noii game, dar şi ca punct de plecare pentru realizarea celui mai mic SUV Audi: Q2.