Evenimentul ZileiActualitateBombă în media. Demisie de răsunet la Digi 24. A ales să plece la Antena 1

Bombă în media. Demisie de răsunet la Digi 24. A ales să plece la Antena 1

Bombă în media. Demisie de răsunet la Digi 24. A ales să plece la Antena 1
Postul Digi24 rămâne fără unul dintre cei mai vechi oameni ai săi. Radu Maxim, producătorul general, care lucrează la Digi 24 încă de la începutul stației, în 2011 și-a anunțat plecarea.

Maxim a fost până în prezent producător general al Digi 24 (poziție pe care a fost numit în urmă cu o lună și jumătate).

Se spune că Radu Maxim pleacă la Observatorul Antenei 1. De altfel, Maxim a mai lucrat în Intact timp de 16 ani, înainte de Digi24 (a fost, printre altele, EOD – Editor of the Day Antena 1 și Antena 3).

Radu Maxim s-a angajat la Digi24 în primăvara anului 2011, având rol de editor, iar înainte a mai lucrat la Romantic FM (1995-2004), Antena 1 (2004-2005) și Antena 3 (2005-2011).

Până în luna martie a acestui an, rolul de producător general al Digi 24și apoi producător executiv a fost deținut de Bebe Nicola, plecat între timp la Prima TV.

După plecarea lui Nicola, atribuțiile sale au fost preluate de Dana Ichim. Ea a fost producător general până în această toamnă.

Reamintim că de la începutul lunii octombrie Dumitru Rahău a preluat coducerea editorială a stației, din poziția de redactor șef, în locul Cristinei Airabedian.

Tot de atunci, Rahău a intrat și în boardul de conducere al Digi 24, alături de Mihai Dinei, Anca Mireanu și Cosmin Prelipceanu.

Totodată, Marius Tian ocupă funcția de redactor șef adjunct la Digi24, anunță paginademedia.ro.

 


Accesează: