Mai mult, judecătorul a spus că tabletele Samsung Galaxy nu au aceeaşi simplitate şi aceleaşi caracteristici pe care le găseşte la design-ul gadgetului celor de la Apple. Mai mult, judecătorul a spus foarte clar: „Tabletele Galaxy nu sunt la fel de cool ca iPad-ul”.

Însă, după ce a spus că tabletele Samsung nu seamănă cu celel ale celor de la Apple, judecătorul a dat un verdict năucitor pentru americani. Timp de jumătate de an, Apple trebuie să publice pe site-ul companiei, versiunea pentru Marea Britanie, că „Samsung nu a copiat designul iPad”. Mai mult acelaşi lucru trebuie să apară şi în ziarele de mare tiraj din Anglia.

Richard Hacon, avocatul companiei americane a spus că „nicio companie nu se referă pe site-ul său la concurenţi”. Procese pe acelaşi subiect, încă nefinalizate, mai sunt în Statele Unite, Germania şi Olanda.

Primul prototip de iPad
Din câte se pare, Apple era cât pe ce să nu mai aibă succesul pe care l-a avut cu tableta care a produs o revoluţie pe piaţa de tehnologie. Asta dacă ar fi să ne luăm după câteva fotografii cu primul prototip al iPad, preluate de presa de peste Ocean dintr-un patent tehnologic pe care Apple l-a înregistrat.
SURSA FOTO
: Buzzfeed.com
iPad Mini
Apple e într-o continuă pregătire pentru lansarea a două noi produse, care ar putea apărea în toamna acestui an.
Tot mai multe surse arată Apple pregăteşte de lansare o tabletă mai mică, de 7 inci, iar evenimentul de prezentare va avea loc cel mai probabil în luna septembrie.

Potrivit celor mai proaspete informaţii, iPad-ul Mini va fi foarte subţire, cam cu 25% mai suplu decât cea mai nouă versiune lansată. Potrivit unor surse citate de de revista japoneză online Macotakara, noua tabletă Appla va semăna cu a treia generaţie de iPod. Specialiştii de la Apple vor propune un model cu un design diferit de iPad pentru a nu-i face concurenţă acestuia. iPad Mini nu va avea ecran de tip Retina, iar capacitatea de stocare ar putea fi redusă la maxim 8GB.

De asemenea, se aşteptă ca procesorul să fie unul de tip dual-core. Ultimele informaţii arată că acest gaget va fi produs în Brazilia şi nu în China, ţara în care Apple a produs majoritatea device-urilor.

iPhone 5

De asemenea, jurnaliştii de peste Ocean de la revistele de tehnologie, care citează surse apropiate Apple, spun că iPhone 5 ar putea fi lansat la începutul lunii viitoare, pe 7 august.
Principala schimbare pe care ar urma să o aducă noul smartphone Apple ar fi dimensiunea mai mare a ecranului. De asemenea, s-a vehiculat foarte mult că se va folosi un aliaj special la construcţia carcasei.Procesorul ar urma să fie mult mai puternic, de tip quad-core, iar partea grafică va fi mult îmbunătăţită. Cele mai recente informaţii arată că specialiştii Apple au ales deja din mai mult prototipuri, iar noul telefon este deja la în producţie, în fabricile din China