Evenimentul Zilei > Monden > Bombă! Costin Mărculescu simţea că va muri şi a luat toate măsurile. Acum e clar
Bombă! Costin Mărculescu simţea că va muri şi a luat toate măsurile. Acum e clar

Bombă! Costin Mărculescu simţea că va muri şi a luat toate măsurile. Acum e clar

Printre cele mai apropiate persoane de Costin Mărculescu se numără Mara Bănică, jurnalistă care i-a fost aproape actorului mai ales în cele mai negre perioade.

În urmă cu doar câteva momente, ea a ajuns la biserica în care a fost depus trupul lui Costin Mărculescu, iar imaginile au fost publicate recent pe cancan.ro.

Conform sursei citate, jurnalista se numără printre cei mai buni prieteni ai actorului şi a dezvăluit ce i s-a întâmplat acestuia nu demult.

Pentru cei care vor să aducă un ultim omagiu, amintim că sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu este depus la Biserica Voievodală Sfântul Gheorghe Nou.

Îmbrăcată în haine de doliu, nemachiată și devastată de durere, Mara Bănică a fost printre primele persoane care au venit la biserică.

Iată ce a declarat jurnalista la puţin timp după moartea lui Costin Mărculescu, în emisiunea prezentată de Dan Capatos, „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Moartea lui Costin Mărculescu şi secretele murdare din showbiz. Va fi tsunami!

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni.

Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău… îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică.

Ceea ce şochează este premoniţia neagră pe care a avut-o Costin Mărculescu în urmă cu doar câţiva ani.

Martoră a acelui episod incredibil a fost chiar Mara Bănică: „Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare.

Intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva.

Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «Mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?»

Şi el a zis că: «Nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi.»

(…)

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu, dar și o soră. O să vedem de mâine încolo ce…

Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică la Antena 1.

Vestea morţii actorului Costin Mărculescu a venit ca un trăsnet noaptea trecută, când a fost anunţată de Dan Capatos în emisiunea „Extra Night Show”.

Pe corpul actorului nu au fost găsite urme de violență, conform primelor cercetări efectuate chiar la miezul nopții.

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.

Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, se arată în comunicatul anchetatorilor.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini.

S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii „Extra Night Show” de la Antena 1.

Tot din rândul apropiaţilor s-a aflat că actorul avea mari probleme financiare şi se pregătea să lanseze o carte, despre care spera că-l va ajuta să se echilibreze financiar.

Costin Mărculescu a fost născut la 29 iunie 1969 la Craiova şi a debutat in televiziune în anul 1984, la 15 ani, în două piese TV „Misiune specială” şi „Ecaterina Teodoroiu”.

În 1985 urma să debuteze şi în cinematografie, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae „Al patrulea gard lângă debarcader”, iar în 1986 a avut şansa sa fie distribuit în „Liceenii”.

A fost cel mai bine vândut film românesc din istorie şi a fost regizat de Nicolae Corjos.

În această producţie de excepţie pentru acele vremuri, Mărculescu i-a avut colegi pe Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu şi alţii.

Costin Mărculescu a absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989–1993, iar la 30 Mai 1999 înfiinţa Şcoala Artistică de Modelling şi Dans Sportiv, Compania de Manechine şi Fotomodele Costin Mărculescu.

sursa foto: cancan.ro