Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Puterea Dragostei, trece prin clipe dificile. Acesta este în doliu. Unchiul lacestuia a murit, iar concurentul este răpus de durere. Acesta a făcut teribilul anunț pe contul personal de socializare, informează Știrilekanald.ro.

Concurentul de la Puterea Dragostei a scris pe Instagram că unchiul lui a murit.

„Astăzi este o zi neagră. Dumnezeu să te ierte, unchiule! Mândru să fiu nepotul unui campion", a scris Bogdan Mocanu.

Zilele acestea, mai multe publicații au scris că Mocanu ar avea o nouă iubită, Bianca filmându-în timp ce se pupau. După ce s-a despărțit de Roxana, iar Ana a fost eliminată de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu s-a reorientat. A anunțat pe contul lui de Instagram că și-a găsit jumătatea. Bianca a avut și ea un șoc să îi prindă împreună, în culise.

Bogdan Mocanu: Țin să vă anunț că mi-am găsit, în sfârșit, dragostea în casa Puterea dragostei! E leșinată după mine fata asta!

Bianca era în culise și filma, când a decis să meargă și în zona în care se aflau băieții din competiție. Nu se aștepta să-l prindă în „flagrant” pe Mocanu cu noua lui cucerire. A fost șocată să-l vadă stând de vorbă cu noua lui iubită și sărutând-o.

Te-ar putea interesa și: