Evenimentul Zilei > Monden > „Am fost la un pas să o mierlim!” Bobonete, şocat după furtuna din Grecia
„Am fost la un pas să o mierlim!” Bobonete, şocat după furtuna din Grecia

„Am fost la un pas să o mierlim!” Bobonete, şocat după furtuna din Grecia

Furtuna care a lovit miercuri Grecia a prins foarte mulți turiști din România în Halkidiki, printre aceștia și Mihai Bobonete. Actorul-vedetă din serialul Las Fierbinți a povestit pe pagina sa de Facebook experiența terifiantă prin care a trecut și susține că a fost la un pas de moarte.

Ce să vă mai spui?

Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni, prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi.

Aici în Grecia am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terăsuca aia și să vedem ce se aude ca un șuierat, așa… În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120 km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plajă nici nu zici că a fost.

Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce.

Continuăm…

P. S.

Oricum ar fi… Tot mai bine la Elektra în Vama Veche! (asta așa, pentru ăia de îmi poartă grija banilor)”, a scris artistul de pagina sa de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.