"Acestă femeie, care conduce o instituţie extrem de importantă, această femeie care are rang de ministru, conduce o instituţie chemată să vegheze la corectitudinea informaţiilor prezentate în spaţiul public, la moralitatea celor care îşi desfăşoară activitatea şi mănâncă o pâine în această a patra putere în stat… Această femeie cu acest vocabular licenţios numită de Ponta în funcţie este atât de directă în exprimare încât eu cred că are probleme comportamentale", a spus Vasile Blaga, în emisiunea "Realitatea zilei".

El a amintit că reprezentanții PDL au început să strângă semnături pentru a-i cere demisia. "Colegii noştri au boicotat. Noi avem doi reprezentanţi acolo… Noi, PDL, din prima zi am început strângerea de semnături în Parlament pentru a-i cere demisia", a spus Blaga.

"Eu nu cred că dacă Ponta i-ar cere mâine demisia – dar Ponta e un fals, e un mincinos! – nu şi-ar da demisia mâine dimineaţă. Ponta are nevoie de astfel de fiinţe! Are nevoie de o presă obedientă şi cu astfel de elemente… Dacă şi asta e doamnă, şi eu sunt episcop catolic! Am văzut-o cum s-a exprimat în faţa unor elevi, că-ţi venea să te urci pe pereţi… Astfel de limbaj au numai bărbaţii de vârsta a doua care se laudă cu tot ceea ce nu au reuşit în tinereţe", a mai spus liderul PDL.

 

Te-ar putea interesa și: