Evenimentul ZileiSocialBlack Friday 2019. Semnal de alarmă pentru români. Cum cumperi inteligent

Black Friday 2019. Semnal de alarmă pentru români. Cum cumperi inteligent

Black Friday 2019. Semnal de alarmă pentru români. Cum cumperi inteligent
Black Friday 2019 a sosit, iar românii și-au pregătit portofelele pentru a achiziționa produsele pe care și le doresc de atâta vreme.

Cu toate că în alte țări Black Friday durează o singură zi, în România lucrurile stau total invers. Astfel, dat fiind faptul că marile companii ne ademenesc cu oferte de Black Friday primăvara, vara, iarna, cumpărătorii trebuie să fie atenți pentru nu a lua o țeapă de zile mari.

Clienții trebuie să se pregătească din timp și, cam cu două-trei luni înainte, să-și facă o listă clară cu ce produse vor (marca si model) si să noteze prețurile și evident variațiile lor.


Alertă înaintea Black Friday! La ce trebuie să fie atenți românii înainte de a cumpăra


Deși este obositor, dacă vă doriți cu adevărat un anumit produs merită să intrați des să vedeți evoluțiile prețurilor sale în octombrie și noiembrie pe mai multe site-uri și să le notați. Când vine Black Friday veți putea fi pregătiti și de ajutor sunt și comparatoarele de prețuri.

Black Friday 2019 –SFATURI DE LA ANPC

Protecția Consumatorilor recomandă cumpărătorilor să aplice următoarele sfaturi în shopping-ul de Black Friday:

Întocmiți o lista cu produsele pe care doriți să le achiziționezi și cu prețurile actuale ale acestora. Acest lucru va va ajută să evitați falsele reduceri de prețuri, de exemplu atunci când comercianțîi măresc prețul și aplică procentul de reducere la prețul astfel majorat;


Black Friday 2019. Semnal de alarmă pentru români. Cum rămâi fără bani într-o secundă


Citiți, cu atenție, caracteristicile produsului;

Verificați dacă produsul corespunde cu adevărat dorințelor și nevoilor dvs.;

Verificați stocul existent (pentru comerțul on-line); Verificați prețul afișat pe site și dacă acesta este integral (conține sau nu TVA), dacă prețul include și costul de livrare etc;


Tot ce trebuie să știi de Black Friday. Cum să nu iei țeapă anul acesta


În cazul în care comandați online, verificați, înainte de a trimite comanda, dacă prețul fiecărui produs din coșul de cumpărături este același cu prețul redus indicat atunci când ați ales produsul.


NISSA BLACK FRIDAY 2019 ESTE WOW!!!

Black Friday 2018. INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT. De ce este România REGINA LUMII? Breaking News

De Black Friday gaseste cel mai bun aspirator robot pentru podea (P)


Accesează: