Black Friday 2019. Cel mai scump obiect vândut în istoria „sărbătorii”

Black Friday 2019. Cel mai scump obiect vândut în istoria „sărbătorii”

Cel mai maire retailer din România s-a ținut de cuvânt. A „promis” că va vinde un Ferrari de Black Friday și așa s-a întâmplat.

Black Friday este cel mai aşteptat eveniment de vânzări din an, iar magazinele s-au întrecut şi în 2019 în diverse oferte şi metode de a atrage clienţii.

Cel mai mare retailer online din România, a promis că va vinde un Ferrari la reducere de Black Friday, iar acesta s-a dat în primele minute ale campaniei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu numai bolidul Ferrari a „zburat” deja din oferta magazinului, ci şi o mare parte dintre produsele pe care retailer-ul le anunţase ca fiind la reducere în zilele precedente.

Norocosul care a reușit să pună mâna pe un Ferrari GTC 4 Lusso, un bolid de 690 de cai putere, a plătit pentru bijuteria sa nu mai puțin de 263.000 de euro. Fiind Black Friday, acesta beneficiat de o reducere de 37.000 euro, mașina costând aproximativ 300.000 euro.

Ferrari GTC4 Lusso a intrat în producție în 2016, este încadrat ca grand-tourer, și a înlocuit modelul Ferrari FF.

GTC4 Lusso vine echipat cu un motor V12 de 6,3 litri, care dezvoltă 681 de cai-putere și un cuplu maxim de 697 Nm, iar transmisia este asigurată de o cutie automată cu 7 trepte și dublu-ambreiaj.

Ferrari susține că viteza maximă este de 335 km/oră, iar sprintul de la 0 la 100 km/oră se realizează în 3,4 secunde.

Tracțiune este integrală, iar GTC4 Lusso vine echipat cu o versiune îmbunătățită a sistemului oferit anterior pe modelul FF, noul sistem oferind și direcție pe toate cele patru roți, scrie Digi24.