Evenimentul Zilei > Economie > Black Friday 2019. Cel mai scump obiect vândut în istoria „sărbătorii”
Black Friday 2019. Cel mai scump obiect vândut în istoria „sărbătorii”

Black Friday 2019. Cel mai scump obiect vândut în istoria „sărbătorii”

Cel mai maire retailer din România s-a ținut de cuvânt. A „promis” că va vinde un Ferrari de Black Friday și așa s-a întâmplat.

Black Friday este cel mai aşteptat eveniment de vânzări din an, iar magazinele s-au întrecut şi în 2019 în diverse oferte şi metode de a atrage clienţii.

Cel mai mare retailer online din România, a promis că va vinde un Ferrari la reducere de Black Friday, iar acesta s-a dat în primele minute ale campaniei.

Nu numai bolidul Ferrari a „zburat” deja din oferta magazinului, ci şi o mare parte dintre produsele pe care retailer-ul le anunţase ca fiind la reducere în zilele precedente.

Norocosul care a reușit să pună mâna pe un Ferrari GTC 4 Lusso, un bolid de 690 de cai putere, a plătit pentru bijuteria sa nu mai puțin de 263.000 de euro. Fiind Black Friday, acesta beneficiat de o reducere de 37.000 euro, mașina costând aproximativ 300.000 euro.

Ferrari GTC4 Lusso a intrat în producție în 2016, este încadrat ca grand-tourer, și a înlocuit modelul Ferrari FF.

GTC4 Lusso vine echipat cu un motor V12 de 6,3 litri, care dezvoltă 681 de cai-putere și un cuplu maxim de 697 Nm, iar transmisia este asigurată de o cutie automată cu 7 trepte și dublu-ambreiaj.

Ferrari susține că viteza maximă este de 335 km/oră, iar sprintul de la 0 la 100 km/oră se realizează în 3,4 secunde.

Tracțiune este integrală, iar GTC4 Lusso vine echipat cu o versiune îmbunătățită a sistemului oferit anterior pe modelul FF, noul sistem oferind și direcție pe toate cele patru roți, scrie Digi24.