Evenimentul Zilei > Economie > Black Friday 2015 la evoMAG – reduceri de până la 83% la peste 40.000 de produse (P)
Black Friday 2015 la evoMAG – reduceri de până la 83% la peste 40.000 de produse (P)

Black Friday 2015 la evoMAG – reduceri de până la 83% la peste 40.000 de produse (P)

Bucureşti, 17 noiembrie 2015 – evoMAG continuă tradiționala campanie cu mega reduceri de Black Friday din fiecare an.

Ediția din 2015 a evoBlack Friday anunță o ofertă cu peste 40.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri de până la 83%! Cele mai mari reduceri vor fi la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, aparate foto-video, software, imprimante și multifuncționale, echipamente de reţelistică, componente pentru PC și nu numai.

Față de anul trecut, în acest an am adăugat în promoţia Black Friday şi cele mai noi tipuri de produse precum cele din categoria sport și fitness, fashion și electrocasnice mari.

Vom avea oferte foarte atractive, cu reduceri de până la 50% la smartphone-uri, 70% la electrocasnice și îngrijire personală și până la 83% discount la camere video de acțiune. De asemenea, în zona IT vom fi prezenți cu prețuri imbatabile: SSD de la 99 lei, antivirus de la 9 lei, laptopuri de la 499 lei, sisteme PC de la 699 lei, plus alte oferte pe care le veți regăsi pe site-ul evoMAG vineri, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 00.00.

Black Friday 2015 de la evoMAG va pune accent pe livrarea ultarapidă a produselor:

“Anul acesta vom avea cel mai bun Black Friday atât față de anii trecuți cât și, sperăm noi, față de concurență. Am învățat din ce ceea ce nu a funcționat anii precedenți, astfel încât anul acesta suntem mult mai planificați și organizați. Clienții așteaptă nu doar produse cu prețuri foarte reduse ci și un timp cât mai scurt de livrare a coletelor.

Ne dorim ca produsele comandate să ajungă în timp record la cumpărătorii noștri, procesarea comenzilor făcându-se în regim non-stop. Prima mașină pentru livrarea coletelor va fi gata vineri, 20 noiembrie,  la ora 6 dimineața. Practic, primele comenzile înregistrate începând cu ora 00.00 se vor livra clienților din București în aceeași zi, începând cu ora 8 dimineața.

Totodată, vineri vom avea și showroom-ul deschis în intervalul orar 7.00 – 20.00 special pentru clienții care vor să își ridice comenzile și să bea împreună cu noi cafea la primele ore ale zilei. Vom face livrări vineri, sâmbătă, duminică, iar showroomul va fi deschis sâmbătă (08.00-20.00) și duminică (09.00- 18.00), astfel încât clienții să aibă posibilitatea să intre în posesia produselor cât mai rapid și să aibă o experiență de cumpărare cât mai placută.“, a declarat Cristina Oprea, manager general evoMAG.

Dincolo de optimizarea și discuțiile avute cu firmele de curierat, evoMAG s-a axat foarte mult și pe dezvoltarea continuă, atât vizual cât și funcțional, a paginii dedicate campaniei pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului:

„Pagina dedicată campaniei de Black Friday a fost optimizată constant în decursul a doi ani, ajungând să fie, la momentul actual, din punctul nostru de vedere, una din cele mai complexe și fluente landing page-uri pe care le-am creat. În spatele acesteia stau multe ore de dezvoltare bazate si pe feedback-ul primit de la clienți, aceștia fiind pentru noi motivul pentru care dorim să fim din ce în ce mai buni. Structura paginii este clară, ușor de urmărit, cu informații relevante și în timp real cum ar fi faptul că produsele au cadouri, serviciul de garanție extinsă sau notificari referitor la stoc.  

Mai mult, clientul se va bucura de cumpărături rapide, atât de pe dispozitivele mobile cât și de pe desktop, folosind o singură pagină de Black Friday.” declară Roxana Nistor, marketing manager evoMAG.

În acest an avem în ofertă și autoturisme. În ceea ce privește această categorie – autoturismele, avem o ofertă-surpriză pe care o vom prezenta curând.

Ca și în ediția precendentă de Black Friday, evoMAG nu va limita cantitatea de produse comandate pentru o persoană. În plus, vesțile bune nu se opresc aici! Pentru produsele care vor face parte din oferta de Black Friday, oferim transport gratuit indiferent de oraș, cantitate sau valoare

*****

Despre evoMAG.ro:

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online  are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 150.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, sport & fitness, îngrijire personală, bricolaj, casă și grădină,  și nu numai. evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 20 milioane de euro şi este vizitat zilnic de peste 55.000 de persoane. Mai multe informatii despre evoMAG.ro şi servicile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei.