Evenimentul Zilei > Politica > BINE, o nouă Alianță în România. VEZI cine a format-o
BINE, o nouă Alianță în România. VEZI cine a format-o

BINE, o nouă Alianță în România. VEZI cine a format-o

Alianţa politică Blocul Identităţii Naţionale în Europa (BINE), formată din Partidul România Unită (PRU), Partidul România Mare (PRM) şi Partidul Noua Dreaptă (ND) va fi înregistrată la Tribunal săptămâna viitoare, a anunţat astăzi preşedintele fondator al PRU, Bogdan Diaconu.

"După 27 de ani de fărâmiţare, de dezbinare pe partea naţionalistă a eşicherului politic, iată că astăzi cele trei partide reprezentative pentru naţionalismul din România şi-au dat mâna şi sunt hotărâte să facă bine României. Astăzi am semnat protocolul de constituire a alianţei politice (…) Blocul Identităţii Naţionale în Europa, denumită prescurtat BINE (…). Protocolul va fi depus la Tribunal (…) cel târziu marţi sau miercuri", a declarat Diaconu, citat de Agerpres.
Potrivit acestuia, BINE a fost constituită de forurile de decizie ale PRU, PRM şi ND pe 25 martie. 

BINE va avea o structură de conducere formată din trei copreşedinţi – Bogdan Diaconu, Adrian Popescu şi Tudor Ionescu – şi un birou permanent format din cinci reprezentanţi de la fiecare formaţiune, a afirmat Diaconu. 

El a mai spus că alianţa BINE are obiectivul de a participa la alegerile europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare. 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: