Deși păreau hotărâți să se despartă, iată că Bill Gates este primul care ridică semne de întrebare în ceea ce privește divorțul. Cofondatorul Microsoft a avut prima ieșire în public după teribilul anunț, iar internetul se întreabă acum ce se va întâmpla. Gates, în vârstă de 65 de ani, a fost văzut sâmbătă părăsind hotelul Greenwich din New York după ce a zburat către aeroportul Newark din Newark, New Jersey, cu o zi înainte.

 

Bill Gates încă poartă verigheta

Gates purta un tricou polo gri, pantaloni bleumarin, pantofi negri și ochelari. Verigheta lui putea fi văzută pe degetul inelar stâng în fotografii, ceea ce ridică semne de întrebare în ceea ce privește divorțul. Lui Bill i s-au alăturat și fiica lui Phoebe, în vârstă de 18 ani, iubitul ei Chaz Flynn și un grup de bodyguarzi.

Deși Bill Gates poate da semne de reconciliere acum, despărțirea nu a fost un șoc pentru cercul apropiat, după cum declara o sursă în urmă cu câteva săptămâni.

Prima apariție în public a lui Bill Gates
Prima apariție în public a lui Bill Gates

„Ar fi putut să o trateze mai bine pe Melinda”, a spus sursa. „El nu este un sfânt, dar nu există un lucru care să fi creat dezbinarea finală. Este mai profund decât atât”. Sursa a continuat: „Sunt mulți ani de puncte de vedere diferite asupra lumii, a fundamentului și a vieții în general și a acelor lucruri care se acumulează. Sunt mai în vârstă și fiecare s-a uitat personal la viață și a întrebat:„ Există mai mult acolo decât ce am eu?’“

Bill Gates dispăruse încă dinaintea anunțării divorțului. De câteva luni nu mai avusese nicio apariție publică. Și nimeni nu a putut relata că l-ar fi văzut. Se pare că miliardarul s-ar fi retras într-un club de golf exclusivist din California, unde deține un conac.