”Nu cred că am văzut vreodată o mizerie mai mare, la nivel de demnitate de stat, ca așa-zisul bilanț al Direcției Naționale Anticorupție.

REALITATEA contrazice MITUL DNA. DETALIUL NEȘTIUT de la BILANȚUL procurorilor anticorupție. DEZVĂLUIRI de ultimă oră!

 

L.E.
La revizuirea Constituției vom fi nevoiți să introducem următorul text:
"Procurorii anticorupție își desfășoară activitatea potrivit unor protocoale secrete, sub autoritatea unor ambasade. La bilanțul DNA vor fi citați, cu mandat de aducere, președintele României, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, șeful secției pentru procurori din CSM și procurorul general." S-ar putea să nu fie glumă…”, scrie Șerban Nicolae, pe pagina personală de Facebook.

 

 

BILANȚUL DNA PE 2017. Kovesi: ”Anul trecut au fost soluționate 3.800 de dosare, ceea ce înseamnă un record”

 

 

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a prezentat, în Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional din Bucureşti, raportul de activitate al DNA pe anul 2017. La eveniment au venit și au luat cuvântul preşedintele României, Klaus Iohannis, dar şi Procurorul General, Augustin Lazăr.

 „Este un moment în care analizăm ce am făcut bine, analizăm ce nu am făcut bine, ce am greşit. Este important că analiza noastră poate fi utilă pentru fundamentarea unor decizii privind reducerea corupţiei în România. Anul 2017 a fost un an dificil în lupta împotriva corupţiei. Însăşi demersul de a lupta împotriva corupţiei a fost puternic contestat. Şi a fost pus sub semnul întrebării. Ne punem întrebarea: avem instituţii mai curate, justiţia face suficiente eforturi pentru a eradica acest fenomen sau sunt necesare şi alte măsuri „, a spus Kovesi, la bilanțul DNA.