Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din Dubai în Maldive. Vacanță de vis pentru cei doi amorezi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din Dubai în Maldive. Vacanță de vis pentru cei doi amorezi Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Sursa foto Arhiva EVZ

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt în aceste momente într-o vacanță de vis pe tărâmuri însorite. Cei doi au ales ca primă destinație Dubai-ul. Au petrecut acolo câteva zile, iar acum au ajuns în însoritele Maldive.

Cei doi au postat deja imagini de acolo pentru a-și delecta urmăritorii. Bianca nu s-a sfiit să pună și o poză cu ea în costum de baie. Nu de alta, dar nu degeaba merge la sală ori de câte ori are ocazia. Practic eforturile ei trebuiau arătate și celor care o urmăresc.

Bianca Drăgușanu, imagini de senzație din vacanță

Drept urmare a ales unul dintre costumele de baie din două piese, decorul și s-a postat pe Instagram, acolo unde are peste 1,1 milioane de urmăritori. Cei doi amorezi au trecut prin diferite perioade, acum câteva luni erau din nou despărțiți. Iată că în cele din urmă și-au revenit la sentimente mai bune.

De altfel aceasta este și prima vacanță a cuplului, după multă vreme, într-o zonă exotică. Asta pentru că Gabi Bădălău a avut pentru o lungă perioadă interdicția de a părăsi țara din cauza dosarului penal pe care îl are. Ulterior a scăpat de această corvoadă așa că a plănuit această vacanță de vis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: instagram

Prima escapadă împreună în străinătate, după mult timp.

Mai ales că Bianca i-a fost alături și nici ea nu a mai plecat ca în trecut, în străinătate fără iubitul ei. Drept urmare cei doi cu siguranță se vor bucura de destinație, chiar dacă au mai fost aici și la începutul relației lor. Dar iată că este una dintre locațiile în care au decis să revină.

De asemenea Bianca a fost aici și alături de fostul ei soț, Alex Bodi. PracticMaldive este insula care găzduiește în general cupluri de îndrăgostiți, indiferent de pe cine iubesc ei la acel moment. Bădălău și Drăgușanu au fost în trecut și în alte locații exclusiviste precum Bangkok.