Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu nu se uită la bani pentru fetița ei. Ce sumă a cheltuit blondina pentru ziua de naștere a Sofiei
Bianca Drăgușanu nu se uită la bani pentru fetița ei. Ce sumă a cheltuit blondina pentru ziua de naștere a Sofiei

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani pentru fetița ei. Ce sumă a cheltuit blondina pentru ziua de naștere a Sofiei

Fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia, a împlinit vârsta de șase ani, în urmă cu trei zile. Micuța și-a sărbătorit ziua de naștere în aer liber, alături de zeci de invitați. Fosta asistentă TV a cheltuit o sumă de bani considerabilă pentru petrecere.

Zilele trecute, a fost o mare petrecere în familia Biancăi Drăgușanu. Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav, a împlinit șase ani. Așadar, fosta asistentă TV a avut un motiv important să nu se uite la bani pentru petrecerea micuței.

Blondina a organizat ziua de naștere în aer liber. La eveniment au fost prezenți în jur de 60 de invitați.

Ce sumă a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea fiicei sale

Petrecerea, oferită de Bianca pentru fiica sa, a avut loc la o vilă din Snagov, pe malul lacului, în aer liber. Bianca Drăgușanu și-a dorit ca ziua de naștere a Sofiei să fie de neuitat pentru micuță. Așadar, ea a decis să închirieze bărci pentru invitați.

Mai mult decât atât, la petrecere au fost și standuri cu mâncare, un candy bar, un magician care i-a încântat pe cei mici, dar și un tobogan gonflabil. Iubită lui Gabi Bădălău a mărturisit faptul că, micuța Sofia a primit tot ce și-a dorit.

Fiica fostei asistente TV a primit și, cum era de așteptat și numeroase cadouri. Pentru întreaga petrecere, Bianca Drăgușanu a plătit în jur de 6.000 de euro. Cu toate acestea, marele absent al zilei a fost tatăl sărbătoritei, Victor Slav.

De ce nu a venit Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale

„Fata nu prea stă la Victor. Ea vrea, dar bunică-sa, adică maică-mea, a pus monopol pe ea și o învață să nu plece. E dependentă de ea. Am și eu o luptă cu mama, ce să-i fac… O divinizează pe Sofia, zici că-i copilul ei, nu nepoată-sa. Sora mea are și ea doi băieți, dar Sofia e slăbiciunea ei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav ajungeau în fața altarului  în anul 2013. Cei doi și-au jurat atunci iubire pe vecie, însă nu a fost să fie așa. Mariajul lor s-a destrămat brusc după doar un an.