Best of Gigi Becali. Cele mai jignitoare declaraţii ale patronului Stelei | VIDEO

Best of Gigi Becali. Cele mai jignitoare declaraţii ale patronului Stelei | VIDEO

Gigi Becali, patronul Stelei, a recidivat aseară, după eşecul de la Târgu Mureş, scor 0-1, în direct la TV, înşiruind insultă după insultă la adresa arbitrilor, a antrenorului echipei adverse şi a comunităţii maghiare.

„N-a fost nimic la lovitura liberă din care s-a centrat la gol. El trăgea de timp, Balaj. Arbitraj golănesc. A culminat cu acel fault la Chiricheş. A fost în văzul lui. Au fost două penalty-uri la faza aia. Omul ăsta e un mare nenorocit. L-am făcut pe Balaj în toate felurile, l-am înjurat, degeaba, tot mi-l dă. Cred că Bella Kassai, de la FRF, e mână-n mână cu ungurii lui. Crăciunescu e un nenorocit. Am vorbit cu Porumboiu şi mi-a zis că ar trebui să fim bărbaţi, să nu ne prezentăm la meciuri şi să cerem arbitri străini. A fost 11 metri clar. Suntem nişte proşti, nişte trădători de neam. Unii sunt vânduţi ungurilor!", a tunat Gigi Becali, la finalul meciului.

Nu este pentru prima oară când Gigi Becali jigneşte. Mai jos, puteţi citi doar câteva dintre insultele cele mai "de soi" ale fostului oier.

  • "M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat!"
  • "Gică Hagi este acelaşi prieten pe care l-am avut mereu, chiar dacă ne-am jignit sau ne-am înjurat".
  • "A vrut să mă execute, am văzut un talent de escroc internaţional, de mare parşiv, că jignesc gloriile Stelei... Hagi are caracter zero, caracter murdar".
  • "Mititelu minte şi fabuleaza prea mult. El nu ar fi prost şi idiot, dar fabulând mult se aruncă singur în derizoriu".
  • "Prunea este cancerul fotbalului românesc, dar nu putem constesta prezenţa lui pe banca tehnică".
  • "Nicu Badea e un fost securist care n-are sare şi piper şi pe Dragoş Săvulescu l-a prins nevasta cu un bărbat în pat".
  • "Copos e un nenorocit, un ţigan de doi lei, care a făcut în viaţa lui numai măgării. Daca ţinea la cineva în viaţa lui, făcea şi el un act de caritate. Dădea şi el 13 lei la un camin de bătrâni".
  • "Am avut o discuţie golănească cu Marian Iancu pentru că aşa s-a purtat şi el cu mine. Dacă mă mai atacă, o să vadă el! Să vedem cine e mai şmecher".
  • "Dau câteva milioane de dolari şi îi terminăm pe homosexuali".

<iframe width="620" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/ukylIzlpWag" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="620" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/fKtklTNhzEM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="620" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/wsiUiKMgHdI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> CITIŢI ŞI: Înjurături ca la ușa cortului marca Gigi Becali. Crăciunescu a plâns la telefon

Ne puteți urmări și pe Google News