Evenimentul Zilei > Justitie > Becali, în război cu statul. Începe un nou proces greu pentru milionar
Becali, în război cu statul. Începe un nou proces greu pentru milionar

Becali, în război cu statul. Începe un nou proces greu pentru milionar

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, alături de Asociația Salariaților de la Uzina Mecanică Drăgășani, a dat în judecată statul pentru un contract administrativ ce i se pare abuziv.

Becali a cumpărat în anul 2004 uzina de armament de la Drăgășani, iar după aproape 10 ani a intrat în insolvență, scrie Cancan.

Acum, el a dat în judecată un minister, considerând că unele măsuri dispuse împotriva lui ca patron nu sunt justificate.

„Am pornit la drum, acum trebuie să fac ceva însă nu ştiu acum ce voi face cu fabrica. Sigur nu voi produce armament”, au fost cuvintele lui Becali la scurt timp după achiziționarea fabricii de muniție.

Finanțatorul FCSB și Asociația Salariaților de la Uzina Mecanică Drăgășani au apelat la justiție pentru a li se face dreptate. Cerința este revizuirea unor măsuri dispuse împotriva lui și a angajaților.

Milionarul din Pipera cere anularea unui contract administrativ pe care îl consideră abuziv. Omul de afaceri și șeful Asociației au contactat un avocat, care le-a depus un dosar la Tribunalul București.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: